Blog

Op reis

Op mijn dertigste, op 1 januari, ging ik naar de brievenbus in mijn winkelcentrum op een brief op de bus te doen. In deze brief stond de reden van mijn ontslag. Sinds mijn vijftiende werkte ik al bij de zelfde kledingwinkel. Ik ben hier gaan werken als magazijnmedewerker. Ik kreeg deze baan via een vriend van mijn vader. Na mijn afronding van het HBO, op mijn eenentwintigste, kon ik ook bij deze winkel aan de slag als assistent manager. Ik had het hier heel erg naar mijn zin, maar toch was er een goede reden voor mijn ontslag. We gaan ongeveer twee weken terug in de tijd. Het was bijna oud en nieuw, 2018. Ik kocht samen met mijn vriendin een tweetal loten voor de loterij. De trekking was op 31 december. De avond zelf was ik redelijk aangeschoten. Ik was helemaal vergeten dat we de loten hadden. Na het kijken van vuurwerk viel ik om 02:00 uur in slaap. Om 08:00 werd ik wakker van een klap in mijn gezicht. Verward keek ik om me heen. Mijn vriendin was op het bed aan het springen. We hadden de loterij gewonnen! De jackpot was van ons!

Reizen

Door deze gebeurtenis konden mijn vriendin en ik doen waar wij ons hele leven al van hadden gedroomd. We stopte allebei met onze banen en kochten een oude schoolbus. We wilde deze graag zo mooi mogelijk restaureren en hiermee de hele wereld rondreizen. het vinden van een oude schoolbus was niet moeilijk. En nu kon het leuke werk beginnen, het inrichten van de bus. Mijn vrienden had vroeger bij een styling bedrijf gewerkt voor huizen. Dit had haar genoeg ervaring gegeven voor het upgraden van onze bus.

Interieur

We reisde het hele land af om mooie meubels te vinden. We kochten een bank voor achterin de bus tegen de zijkant. Hierachter kwam een groot bed te staan, zo groot als de hele breedte van de bus. Voorin kwam de keuken vlak naast de bestuurders stoel. In de hele bus kwam laminaat te liggen en voor het bed en bank een mooi tapijt. Bij de bes led de vierkant led downlight specialist kochten we mooie vierkante led lichten voor in de bus. Deze kwamen door de hele bus in het midden. De keuken zelf had ook lichten en het bed had twee nachtlampjes. De buitenkant van de bus werd wit gespoten en er kwam stootpanelen langs de zijkant. We konden niet wachten om te beginnen met reizen.

Geef een reactie