Blog

De juiste bloemen voor in de tuin

Ben jij op zoek naar de juiste bloemen voor in de tuin? Dan kun je kijken naar duizenden bloemen. Er zijn zoveel bloemen waaruit je kunt kiezen, waardoor het maken van een keuze moeilijk is. Het is erg belangrijk om te kijken welke bloemen bij jou in de tuin passen, en welke bloemen lekker ruiken. Je wilt namelijk natuurlijk wel de juiste bloemen in de tuin hebben.

Pink Air bloemen 

De Pink Air bloemen, zijn roze/witte bloemen die lekker ruiken. Deze bloemen worden ook wel pink showers genoemd. De bloemen groeien tot 300 cm. Hierdoor hoef je de bloemen niet telkens bij te knippen. Als je meerdere Pink Air bloemen naast elkaar wilt houden, is het belangrijk om 300 cm tussen de bloemen te houden. Dit zorgt er voor dat je een dichte haag krijgt binnen de tuin. Van mei tot september bloeien deze bloemen. In deze tijd heb je de mogelijkheid om de bloemen te snoeien. Zorg er wel voor dat je het snoeien op de juiste manier doet, zodat de plant nog steeds de juiste voeding binnen krijgt.

Waar je de plant neer kunt zetten

Pick air bloemen houden veel van de zon. Dit betekent dan ook direct dat je de bloemen op een zonnige positie moet zetten. Deze plant is zeer geschikt voor buiten. In de winter kunnen de wortels bevriezen. Dit maakt voor de plant niets uit! In de zomer zal de plant namelijk weer bloeien. Dit geldt dan ook hetzelfde voor Star of Sicily. Dit is een soortgelijke plant die ook tot 300 cm hoog groeit. Het is ook erg leuk om de Pink Air en Star of Sicily te matchen. Deze planten kun je gebruiken als bodembedekkers. Wel is het belangrijk om te kijken of deze planten bij de andere planten passen. Als dit het geval is, kun je deze planten gebruiken als bodembedekker. 

Kunnen deze planten op het balkon?

Deze planten kunnen zeker worden verzorgd op het balkon. Op een balkon staat veel zon, waardoor de planten goed kunnen groeien. Deze planten kun je dan plaatsen in plantenbakken. Deze kun je over de reling op het balkon ophangen. De plant groeit het beste in de grond. Dit komt doordat de plant dan volledig de juiste voeding binnen krijgt. Om te voorkomen dat de plant dood gaat, is het erg belangrijk om de plant iedere week water te geven. De plant hoeft niet veel water, omdat de plant zelf al voor genoeg voeding zorgt.

Laat een antwoord achter